26 Nisan 2010 Pazartesi

Kimi sevsem gidiyor da bunlar bize kalıyor

Sevdiğim arkadaşlarımı mümkün olduğunca bir araya getiriyorum ki her birinden onlara vakit ayırmadığıma dair daha az söz işiteyim. Bence çok mantıklı. Bunun işe yaradığı üç kişi buldum nihayet.
M. psikoloji ile iştigal etmekte. İkili görüşmelerimizde de toplu olanlarda en çok yaptığı şey gülüp bana "deli" demek. Bunu analizlerinin sonucu olarak söylemediğini umuyorum.
H. makine mühendisi. Bir mühendis ve bir inek öğrenci olarak konuyu sık sık derslere getiriyor. Yeterince sessiz kalırsam geçiyor.
F. kimya mühendisi. Konuyu hiç derslere getirmiyor. Onun en sevdiğim yanı.
Her biriyle ayrı ayrı paylaştığım şeyler var. En büyük ortak noktaları ise hepsinin gidiyor, beni bırakıyor olması. Duygusallığımı bir yana bırakıp size merakınızı giderecek bir şey açıklayacağım şimdi. Yüksek lisans-doktora yapan 26-28 yaş arası dört kız bir araya geldiğinde ne konuşur diye merak ediyorsunuzdur. Bunu görünce adımı sinirle ünleyeceklerini bilsem de her şey sizin için. Peçete üzerine yazılmış günün konularından bir kuble:

*Dördüncü madde konusunda çok fesat olmayınız.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

hadi sünnete takmadım da yanaklar :)

Mehmet Hayri Zan dedi ki...

amerikali kizlarin turk erkegi talebini goruyor, yasiyor, hissediyorum da, tersi bana biraz atis gibi geliyor. i ih. yok oyle bi sey.

seyyarat dedi ki...

Yaşıyor ve hissediyorsun demek vay be :)

O aslında şöyle idi. Türkiye'de herkes hepimize ne oldu bir John, George bulamadın mı diyor. Ben de Amerikalı erkekler sanki bizi bekliyordu konulu jestli, mimikli elli kollu bir anlatımda bulunmuştum.

Amerikalı erkekler değil de Asyalılar istiyor elimde çok kanıt var. Öhöm ayıptır söylemesi tecrübe de var.

Adsız dedi ki...

tecrübe de var demek. oh ne ala.

Adsız dedi ki...

oeahh buda birden fazla adsız var.

seyyarat dedi ki...

Tek tek gelin :)

Adsız dedi ki...

naif olan benim :)

seyyarat dedi ki...

Bir işaretiniz falan olsun ama canım olmuyor böyle. Kafam karışacak.