17 Şubat 2010 Çarşamba

Mdiv ne ki?

Az önce eski okulumun öğrenci birliğinden email aldım yine. Geçen yıl orada iken birinci sınıf MDiv ve yabancı öğrencilerin temsilcisiydim. Şimdi MDiv ne ola ki diyenler buraya bakabilir ki bu soruyu sormayan çok fazla insana rastlamadım. Rahat rahat bakın.Sonra ben gerçi MTS olmuştum. Şimdi sıradan bir MA. Çok üzücü bu. Milyonlarca insandan biriyim.

Benim bu temsilci olma meselem çok ilginçti. Bilmeyenler söyleyeyim United Methodist, gayretli misyonerlerin her yanı sardığı okulda Hristiyan olmayan tek öğrenci idim. Henüz okul yeni başlamıştı. Tamam ben sosyallikten ölüyordum birkaç ay öncesine kadar ama bildikleri tek şey adım iken hatta adımın kısaltılmışı ve çikolata ismiyle akıllarında kalmışı iken ve ben aday bile olmamışken beni seçmeleri çok ilginçti. Üstelik yabancı öğrencilerden tek Koreli olmayan da bendim. O zaman tabi anlam verememiştim buna sadece çok sevdiler, çok sosyalim bir de adımı ezberlediler hemen ondan demiştim.

Şimdi ısrarla beni listeden çıkarmayıp sen gönlümüzün temsilcisisin dediklerinde, aramızda olmasan da artık bizden kopma, biz seni çok seviyoruz dediklerinde hadi oradan diyorum. Siz anamı ağlatın bence İsa Tanrı değil dedim diye sonra sevin. Yemiyorum artık, hiç yemiyorum.

2 yorum:

Eleştirel Günlük dedi ki...

Yaranilmiyor abi size!

seyyarat dedi ki...

Ask olsun. Bana da yaranilmiyorsa artik...