16 Aralık 2009 Çarşamba

Odamız

Şu anda odamız uzun zamandır olmadığı kadar düzenli. Düzenli dediysem sizin bildiğiniz, düşündüğünüz gibi değil, bana göre düzenli. Beni bilenlerdenseniz tahmin edersiniz zaten.
Oda arkadaşımın yatağı ilk defa düzeltilmiş mesela. Üç hafta böyle kalacak üstelik bu fikre alışmak çok zor. Hem de üç hafta kimse o arabesk şarkıları dinlemeyecek. Belki ben açar arada dinlerim özleyip.
Şarkıları hatırladım içinde dağınıklık olan. Hep bir dağınık yataktan, sevgilinin yere saçılmış fotoğraflarından ve rujdan bahsediliyor. Halbuki bizde vitamin kutuları var ortalıkta, kremler var, kitaplar, kağıtlar... Osman var bir de pandam.  Hiçbir  zaman bir şarkı romantizminde yaşayamadım hayatı. Olsa olsa İsmail YK şarkısı.

Üç hafta boyunca odamda yalnızım. Üç hafta boyunca oda arkadaşım ailesinin, sevdiklerinin yanında olacağından ben yalnızım. O orada üç hafta boyunca sevdiği insanların birçoğunu görüp hasret giderip annesinin güzel yemeklerinden yiyeceği için ben odada yalnızım. Kıskanmıyorum, hayır kıskanmıyorum.

2 yorum:

sarya dedi ki...

İç sıkınıtını burada paylaşman seni rahatlatıyordur eminim. ama şu an haline öyle üzüldüm ki! -acıma mı yoksa, yo hayır acıma değil bu- bir öğle yemeğinde buluşup senle konuşmak isterdm.

seyyarat dedi ki...

Burada pek önemli bir kısmını paylaşmıyorum Sarya bu seni üzdüyse... :)

Ama yemek tekliflerine hep açığım.