4 Aralık 2009 Cuma

O kendini prenses sanıyor

Herkes kendini o kadar seviyor ki bana ne onları ne kendimi sevecek yer kalıyor.
Lise yıllarım ve üniversite hayatımın bir kısmında bu duruma karşı bir savunma mekanizması olarak geliştirdiğim (sanırım) kendimi fazlaca severliğimi bir yana bıraktığımdan uzun zamandır savunmasız, çaresizim. Ben bunu içimden yapıyordum, sadece sessizce kendime telkinlerde bulunuyordum her seferinde.
Herkes o kadar şahane ki ben hiçim. Onlar ne giyse yakışıyor. Zaten onlar ne alsa en güzeli oluyor. Onları kim sevse, onlar kimi sevse en kıymetli insanlar onlar. Onlar o kadar değerli ki tırnakları kırılırsa dünyaya bir şey olabilir.
En son örneğini prensesli balonumla eve geldiğimde yaşadım. Görür görmez elimden alan ev arkadaşım balonu öttürüp "ayyy ne şirin" dedikten sonra aramızda geçen diyalog:
-İnanmıyorum sana bunu aldıklarına, bana bile prensesli balon almadılar!!! Ve sana almışlar?!
-Bana bile derken?
-Hani ben prenses gibiyim ya...Onun için...
- (Burada üç nokta kullanmayı düşündüm sessizliğim için fakat hızla değişen duygularım konusunda yetersiz kaldığı için vazgeçtim.)

12 yorum:

Unknown dedi ki...

....

Tolga dedi ki...

birine optur arkadasi, uzunca bir bardakta $oyle nefis ve koyu bira'ya donu$sun :)

rey dedi ki...

hahaha, o evde iyi sanslar diliyorum.

seyyarat dedi ki...

Togliatti bu işi yapabilecek biri var mı bildiğin?
Rey teşekkür ederim gerekecek sanırım.
EG katılıyorum.

Ebru dedi ki...

FriendFeed denen pek de katılamadığım yerden görüyordum yazdıklarınızı:)

Şans belki de ha! Prenseslerin çokluğu.

kibrit kutusu dedi ki...

yaş kaç?, diye sormak istedim o arkadaşa. bi de gözümde.. şu avukat olan sarışın bir kızın filmi vardı. unuttum gitti ismini şidmi... o canlandı. neyse artık hayırlısı...

seyyarat dedi ki...

Hemen ifşa ediyorum 24 yaşında pek de küük değil ki ben bunu 32 yaşında birinde de görmüştüm yaş belirleyici değil. Gerçi bu arkadaş da sarışın ama o da belirleyici değil.

kibrit kutusu dedi ki...

:) kendimi iki farkli sekil irkcilik yapmis gibi hissettim bi an ama kastim o degildi hakkaten. sarisinligindan ziyade direk o karakter canlandi gozumde ama hatirlayamiyorum ismini bi turlu. hani boyle kopegi vardi minik. neyse... oda arkadasinizin tepkisi o karakteri canlandirdi gozumde. yas olayina gelince... her yaslanan olgunlasmiyor tabi..

seyyarat dedi ki...

Yok yok anladım merak etmeyin :) Ben de çok benzettim birden düşününce. O filmi de kızı da sevmem zaten. Hem orada o şımarıklığına rağmen iyi karakterdi, esas kızdı. Şımarıkların esas kız olması da can sıkıcı.

Adsız dedi ki...

Gerçek prenses kim halbuki...

B dedi ki...

seyyarat--adsizin sana ilani asklari yazdigin yazilara odaklanmami zorlastirip, hep bastirilmaya calisilmis magazin sever yanimi gun yuzune cikariyor. Yorumlarini en az senin yazilarin kadar zevkle takip ediyorum, ikinizin de kalemine saglik:))

seyyarat dedi ki...

B, ben de Adsız'ın adını çok merak ediyorum ve buradan kendisinin tüm yorumlarını yayınlayamadığım için kusura bakmamasını rica ediyorum. Ben çok sevdim diğer yorumları da şimdi burada çok da iyi olmaz diye düşündüm. Mesajımı da vereyim.