22 Kasım 2009 Pazar

New Moon

Bu başlığın altında "Ay seyrettik biz de hemen, aman da Edward ne yakışıklı öyle" gibi bir şeyler olmayacak tabi ki.Zaten Edward da yakışıklı değil. Bu başlığın altında şu olmalı: "Bunu da yaptım ya, artık her şey beklenir benden." Artık İsmail YK dinlememi kimse garipsememeli bence. Filmde de gerçi onu dinlerken olduğu kadar olmasa da eğlendim. Tabi salonda onlarca genç kız olmasının ve sürekli "ohhhhh" (çok şirin mana ve tonlamasında) "oh my God" demelerinin, Jacob'ın t-shirt çıkardığı sahnede kendilerinden geçmelerinin, bunun üzerine arkadaşlarımızdan birinin "demek kızlar bunu istiyor" diyerek önemli kararlar almasının da etkisi büyük.
Çok üzerime gelmeyin lütfen seyrettim diye. Gittik, güldük, kadın erkek ilişkileri üzerine incelemeler yaptık (demek ki kızlar zengin ve mümkünse onları terk eden erkeklerden hoşlanıyor, erkekler ise adını bile hatırlamadığım o kız gibi işveli baygın bakışlı, suratsız kızlardan), fakirin, ezilenin yanında olduk, çekirdek eve çay eşliğinde kadın kuşağı programı seyrediyormuşcasına karakterlere kızdık, tavsiyelerde bulunduk, geldik.
Lütfen üzerime gelmeyin. Pişman mıyım bilmiyorum.

3 yorum:

Vincent_ dedi ki...

kızlar kendilerini seven erkekleri severler..ama kendilerini sevmeyen erkekleri daha çok severler..bi kız arkadaşımın söylediği bi sözdü..onu hatırladım..

filmi izlemedim. ilkini de izlememiştim..ama çevremdeki tüm kızlar ''edward, edward'' deyu gezdiğinden..

nedir bu edward'ın numarası onu da merak ediyorum..

sahiden, nedir bu edward'ın olayı :)

ha bi de, burdan ismail'e sesleniyorum..

ismail sen kocaman bir çılgınsın :)

seyyarat dedi ki...

Aman seyretme de zaten Vincent gerek yok. Bildiğin vampir kurt adam hep aynı kıza aşık olur hikayesi. Edward'da da hiçbir şey yok. Kendisi duyduğuma göre röportajında demiş ki kızlar oradaki koruyan kollayan erkek modelini sevdi. E terk edenini de sevdiklerine göre anladık sebebi.
İsmail'e seslenebilsek keşke.

senem dedi ki...

sayın seyyarat hanımefendi yoksa sizdemi ekşi sözlük yazarları gibi her şeyi beenmezseniz daha entel olucanızı düşünenlerdensiniz.evet bu filmin edwaaarrrd jacoooob die bayılıp ayılan aptal bir teenager fan kitlesi(cümle yamuldu)herneyse olabilir bu filmi tü kaka yapmaz.kitaplar gayet güzeldi.ama filme çok da iyi aktarılamamıştı.yinede van hellsing midir ne karın ağrısıdır onu izliceme.yada o herkesin bayılıp ayıldığı ama benim bir saniyesine dahi tahammül edemediğim interview with the vampire'ı isimli sıkıcı filmi izliceme bu filmi izlerim daha iyi.ayrıca efenim 12-19 yaş arası aklını erkeklerle bozmuş kızların aptal hayranlıklarından kızların hepsi demek bunu istiyo gibi bi sonuca varılamaz.evet bencede edward çirkin bella histerik bunalım abuk subuk bakan bi kız.ama nie bunlara takmış durumda herkes anlayamdım.resmen insanlar ikiye bölündü twilight sevenler ve twilight'tan nefret edenler.ayrıca bu nasıl bir yorumdur yazdığın ne yani twilight beğenen herkes aptaldır bumu yani.işte gelipte arkadaşına sosyallik aşılamaya çalışırsan o siteye bu siteye kaydettirip blogumu takip et dersen olucaa budur:)bak sinir geldi hemen