14 Ekim 2010 Perşembe

Erkek çocuk doğurmak kadınların elindedir

Doktor Amparo yalnız kadınlara tavsiyelerde bulunuyor. Zira şuur mütehassısının fikrine göre, erkekler doğacak çocuğun cinsyetine hiçbir şekilde tesir edemezler.
Eğer bir kadın, erkek evlad isterse: İlkahı takip eden altı ay içinde spor yapmalı, zayıflama rejimi takip etmelidir. Bilhassa şeker, yumurta, pasta veya akşamları yemek yememeli ve mümkün olduğu kadar çok su içmelidir.
Eğer kadın, kız çocuğu isterse: Evvelkinin tam tersi olan bir rejim takip etmelidir. Yani hiçbir şekilde beden hareketlerine tevessül etmemeli, çok tatlı ve pasta yemeli, mümkün olduğu kadar az su içmeli ve yemeklerden evvel de 8-10 damla fosfor asidi almalıdır.

Makalesinin nihayetinde Dr. Amparo Poch eski bir Japon usulü olan telkini de tavsiye ediyor. Erkek evlad isteyen kadın gebeliğininin devamında mütemadiyen: "Benim bir erkek çocuğum olacak" diye kendine telkinde bulunmalıdır.
Japonya'da bu usulün %90 muvaffakiyet kaydettiği bütün mütehassıslarca kabul edilmektedir.

*Seksoloji Cinsi Bilgiler Mecmuası Nisan 1949, Sun'i ilkah (ilk sayı)

10 yorum:

sarya dedi ki...

her iki hamileliğimde de 'benim bir oğlum olacak' diye kendimi çok telkin etmiştim ama niye kız-lar- doğurduğumu şimdi anladım. pasta, tatlı, ekmek, alınan kilolar al sana nur topu gibi kızlar. valla eğer durum böyleyse adam haklı. demek yalnızca telkinle olmuyormuş! :)

seyyarat dedi ki...

Kadın nüfusunun artma sebepleri...

sarya dedi ki...

bi yerde daha okumuştum evet cinsiyeti kadınlar belirliyormuş. ateşli sevişen kadınların kızları, normal sevişenlerinse ( ne demekse?) erkek çocukları oluyormuş. ama bu araştırmanın doğruluğuna inanmıyorum, ateşli sevişmekmiş peh saçmalık :)

seyyarat dedi ki...

Ahahah! Çok güldüm.

sarya dedi ki...

bi araştırma sonuçlarına bide kendime bakınca bende çok gülmüştüm.

seyyarat dedi ki...

Ben de "kızım olacak belli" dedikten sonra senin yazdıklarını okuyunca...

A-H dedi ki...

senin yazdiklarina gulerken birde sarya'nin yorumunu okuyunca koptum burada :)
ayrica erkekler bu kadar etkisiz elemansa bu iste, ne diye karisiyorlar peki, biz yapalim kendi kendimize bildigimiz gibi :D

aglea dedi ki...

kız çocuk için ateşli sevişmek gerekmesi pek güzelmiş de, tatlı, pasta filan yemek kısmı pek işime gelmedi. tatlı sevmiyorum. erkek doğurmak zorunda kalacam bu durumda:/

seyyarat:******

aglea dedi ki...

tv'de şu malum bitki uzmanlarından biri de kolay hamile kalma yollarını anlattı. çok kolay geldi bana. soğan kürü. bildiğin kuru soğan.

ahah

seyyarat dedi ki...

Ama ben soğan yemiyorum. Zor olacak ama kızım olacak galiba. :)

Erkekler de etkisiz eleman değil bence burada. Yani bu gerekli işlemlerde desteklerini bekliyoruz. Pasta olur, çikolata olur...