2 Aralık 2009 Çarşamba

Özlemek

Biri sizi özlüyorsa ve siz onu özlemiyorsanız ya umrunuzda bile olmaz, duymamış gibi davranırsınız ya da sinirinizi bozar çıksın gitsin hayatınızdan istersiniz. En azından dürüstsünüzdür, anlaşılabilir.

Biri sizi özlüyorsa ve siz onu özlemeseniz de o sizi özlemeye devam etsin istiyorsanız o orada hep kalsın istersiniz. Varlığınızı varlığını çok da önemsemediğiniz birine onaylatmak sizi tatmin etmez. Biraz okşandığını sandığınız gururunuz kaşınıyor olabilir.

Biri sizi özlüyorsa, siz de onu özlüyorsanız bu bir parça mutluluk verir özleme rağmen. Önemsediğiniz, sevdiğiniz biri tarafından özlenmek varlığınızı takdir ettirmek demek olduğundan bir parça içinizin yağları eriyiverir. Telefonda seni özledim diyen bir sesin kulaklarınıza ulaşması beyninizden sonra ağzınıza uğrayıp onu iki yana yayar. Mesajın kenarında köşesinde de olsa bu cümleyi gördüğünüzde gözleriniz bir süre telefondan ayrılıp etrafta dolaşır, kapanır ve daha ışıl ışıl döner telefon ekranına. Denge her zaman değilse de iyidir.

Biri sizi özlüyor siz onu daha çok özlüyorsanız onun sizi özlemesi size acı verebilir. Onun sizi gitgide daha çok özlemesi sizin gitgide canınızı daha çok yakar. Özlemesin sevmesin düşünmesin istersiniz. Varlığınız varlığını en çok önemsedikleriniz tarafından bu kadar önemsenmesin istersiniz. Yokluk eğer bir parça olursa iyi bir şey olabilir. Önce onu parçalamanız gerekir.

2 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

ben de özledim. sesini yüzünü...